New upcoming events

Screen Shot 2018-02-24 at 10.06.31 PM
X Cursa de Muntanya la Cameta Coixa
11 de Març 2018
Campionat de Catalunya de Curses per Muntanya Individual 2018.

A la població de Miravet des de fa 10 anys, s’organitza la cursa per muntanya  “la Cameta Coixa” que és la III del Circuit de Curses de Muntanya de les Terres de l’Ebre. Els paisatges, la història i la natura es donen la mà per oferir-vos un recorregut que és fa difícil d’oblidar.

Aquest ja és el tercer any que  la cursa absoluta forma part de les curses de la FEEC, aquest any serà  el Campionat de Catalunya Individual.

La sortida es realitzarà des de l’interior del castell de Miravet, un dels monuments més coneguts i ben conservats de Catalunya, essent un dels millors exemples d’arquitectura romànica de transició, religiosa i militar, de l’Ordre del Temple a tot Occident, amb més de 900 anys d’història.
Des d’aquest monument únic, recorrerem els camins i senders recuperats dels nostres avantpassats, baixarem fins al riu Ebre recorrent el bosc de ribera pel camí de sirga i passarem pel pas de Barrufemes, d’on pujarem fins al punt més alt de la cursa on hi ha una talaia àrab que controla el curs fluvial i tota la ribera.
En una petita part del recorregut, per no perdre les senderes tradicionals, s’han obert nous trams per fer una cursa sense trepitjar cap camí asfaltat.

 

Mas information:

http://www.lacametacoixa.cat/

 

 

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s